RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Maico zingt en signeert bij Media Markt Enschede
07-08-2018 11:24:00

 

Zaterdag 11 augustus geeft Maico een optreden en signeersessie bij de Media Markt (De Klanderij)  in Enschede. Maico bracht enkele weken geleden zijn nieuwe single 'Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen’ uit. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn die dag van 14.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom. De jeugd van de in 1995 in Enschede geboren zanger  stond al vanaf  begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carriére begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn zangprestatie en goede stageperformance.

 

Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft Maico negen eigen singles uitgebracht waaronder; Ik wil weer met je dansen, Lach Leef En Geniet, welke ook nog steeds veel te beluisteren zijn op de Nederlandse en Belgische radiozenders. En over de nieuwste single ‘Je Bent Er Eén Uit Een Miljoen valt ook niets te klagen, deze was nog geen week uitgebracht en werd alweer door veel radiozenders  in de playlisten gezet. 

 

Maico treedt veel op in het land en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers/feestnummers, afgewisseld met eigen nummers waarmee Maico elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop zet!  Voor meer info www.zangermaico.nl of bezoek zijn Facebookpagina

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool