RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Maak kans op een optreden van Hessel & Ineke
06-04-2018 21:33:00

 

Vanwege de lancering van de videoclip behorend bij hun debuutsingle 'De deur staat altijd open" hebben Hessel & Ineke een ludieke actie bedacht. Ze verloten namelijk een optreden van 45 minuten bij u thuis, op uw bedrijf, vereniging of buurtfeest. Het publiek zal worden vermaakt met gezellige dansbare muziek van weleer, hits van nu en een aantal Engelstalige nummers.

 

Om kans te maken op dit optreden dient u een selfie-filmpje te maken waarop te zien is dat u de clip op YouTube aan het bekijken bent. Het filmpje kan gemaild worden naar vanallesentertainment@gmail.com . De actie loopt van vrijdag 6 april 2018 t/m vrijdag 27 april 2018. De winnaar wordt op maandag 30 april 2018 bekend gemaakt. 

 

De clip is opgenomen door William ten Kate in het prachtige natuurgebied van Dwarsgracht. Ook Daniël Metz , die de accordeonpartijen heeft ingespeeld van ‘De deur staat altijd open’, verleende z’n medewerking tijdens de clipopname. 

 

Hessel & Ineke willen alleen maar vrolijke bekende muziek brengen waarbij het publiek met volle teugen van kan genieten. 'Zingen maakt mensen gelukkig en entertainment maakt de mensen blij. Ons motto is dan ook 'gezelligheid troef'. Dus heb je een feest, verjaardag, jubileum, personeelsfeest, of heb je gewoon compleet betaalbare verzorgde gezelligheid nodig?, neem dan contact op met ons via onze pagina op facebook of mail vrijblijvend naar vanallesentertainment@gmail.com voor de betaalbare  en leuke mogelijkheden', aldus Hessel & Ineke.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl