RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Lorenzo Nieuwenhuysen lanceert 'Kus me nog een keer'
06-01-2018 11:20:00

 

Daar is hij dan de nieuwe single van Lorenzo Nieuwenhuysen met de titel ‘Kus me nog een keer’. De tekst en muziek zijn afkomstig van Roy Otters, die ook tekende voor de gehele productie in zijn ANRO studio te Apeldoorn. De single is uitgebracht onder het label ‘Double You Music NL’ dat onderdeel is van Wescur BV. Ook is vandaag de bijbehorende videoclip gepresenteerd op Facebook & YouTube, deze is gemaakt door Wescur Videography en o.a. opgenomen in Lorenzo’s vast stamkroeg “Ons Honk’ te Utrecht.


‘Kus me nog een keer’ is een plaat die heerlijk rustig begint met de klanken van accordeon muziek ingespeeld door Roy Otters, maar na ongeveer 50 seconden gaat het los en veranderd de plaat in een lekker swingend lied en zullen de handjes omhoog bij het horen van deze feestelijke klanken. De kleine maar ook zo grote held geboren in Leiden en tegenwoordig woonachtig in Utrecht, krijgt steeds meer bekendheid ook buiten zijn geboorteplaats en woonplaats. Het lijkt erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Lorenzo Nieuwenhuysen is een opvallende verschijning, vol met tatoeages, waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om de top te gaan bereiken en hier is hij vastberaden in.


Vanaf 2006 begon Lorenzo Nieuwenhuysen zijn zang talent te ontwikkelen en dat bleef niet onopgemerkt bij de mensen die hem hoorden zingen. Gaandeweg de tijd begon Lorenzo Nieuwenhuysen met kleine optredens in cafés en ging hij mee doen aan talentenjachten. Hier werd ook zijn talent erkent en de jury’s van de talentenjachten deelden de mening dat Lorenzo Nieuwenhuysen een ‘hele grote ster’ kan gaan worden. Dit gaf Lorenzo steeds meer vertrouwen in het bereiken van zijn doel; het bereiken van de top!


Na het winnen van verschillende talentenjachten mocht hij optreden op buiten festivals en evenementen. Zijn bekendheid in de regio van Leiden werd steeds groter. In die periode trad Lorenzo Nieuwenhuysen veel op in de omgeving van Leiden en werd de stap genomen om meer bekendheid buiten Leiden te gaan krijgen. Amsterdam was het gevolg en het duurde niet lang voor ook de populaire cafés als ‘Bolle Jan’, ‘La Bastille XL’, ‘Sientje’ en ‘Peter Beense’ helemaal enthousiast raakten. Eind 2014 deed Lorenzo mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’, dit programma wordt in 2015 uitgezonden door SBS6. Lorenzo heeft de afgelopen 3 jaar een paar single’s gemaakt *Altijd een morgen, *Kom met me dansen en *Jij zit in mijn hart. Nu heeft Lorenzo een samenwerking met #WescureVideography #DoubleYouMusicNl en # Anro Productions En is bereid in 2018 zijn doelen te bereiken met een goed team dat hij achter zich heeft staan. Zijn inmiddels vierde single ‘Kus me nog een keer’ is vanaf vandaag overal te downloaden (Itunes, Zazell.nl) en te streamen bij (Deezer, HitsNL en Spotify)

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: