RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Lochare geeft met No More (La Paloma) nieuw visitekaartje af
09-11-2017 23:43:00

 

Lochare heeft zich inmiddels in Nederland te gevestigd. Welke plaats of dat is houden we nog even geheim. De onherkenbare man met de  grote sombrero op z’n hoofd heeft veel indrukken opgedaan van zijn nieuwe omgeving , vandaar de lancering van de clip van No More (La Paloma). Het is na ‘Miguel’ en ‘Amazing’ het derde nummer van Lochare. De ware identiteit houdt hij voorlopig nog geheim. Het stond al lange tijd op zijn verlanglijstje om iets met dit lied te gaan doen.

 

Het oorspronkelijk uit de 19e eeuw afkomstige nummer is inmiddels al door meer dan 100 verschillende artiesten opgenomen. Lochare heeft er vervolgens een ander ritme aan gegeven. Normaliter produceert hij alleen nieuwe liedjes, maar voor deze keer koos hij voor een uitstapje naar een bestaand nummer. Omdat het lied bekend staat als ‘No More’ en ‘La Paloma’ heeft Lochare gekozen voor beide namen als titel.

 

Net zoals de twee voorgaande clips kreeg William ten Kate de opdracht om het nummer te voorzien van mooie beelden. ‘Dat is zeker gelukt. Op de achtergrond zie het prachtige kerkje van Blokzijl . Daarnaast zwemmen een paar zwanen in het water. Het plaatje en de muziek passen erg veel bij elkaar. Dat heeft William weer mooi gedaan’, aldus Lochare.

 

Omdat Lochare in het verleden voor diverse  topartiesten in verschillende genres muziek heeft geproduceerd heeft hij ook plannen om die draad weer op te pakken. Zijn streven is om voor nog meer artiesten liedjes te maken. Destijds leverde dat als beloning een aantal gouden en platina platen op in het buitenland. Dus…..de ontknoping van de ware identiteit zal op enig moment wel plaatsvinden.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool