RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
'Liefde is overal' titelsong van nieuwe K3 film
06-10-2017 21:52:00

 

Hanne, Marthe en Klaasje presenteerden vandaag de titelsong van hun eerste film K3 Love Cruise. De meiden van K3 varen in deze film mee op een cruiseschip om tijdens het slotfeest een spetterend optreden te geven. Ondanks Elvin de parelelf, die roet in het eten probeert te gooien, leren de meiden dat liefde uiteindelijk alles overwint. In het nummer Liefde is overal staat de kracht van liefde dan ook centraal. 

 

In de bijbehorende clip neemt K3 je helemaal mee in de sfeer van K3 Love Cruise. De clip zit boordevol nog niet eerder getoonde beelden uit de film welke vanaf 13 december te zien is. Na de zomerhit Pina Colada is Liefde is overal het tweede nummer van het album Love Cruise welke op 17 november verschijnt. Op dit album staan alle zeven nummers uit de film, samen met vijf andere vrolijke en swingende liedjes.

 

K3 Love Cruise is de eerste film van Hanne, Marthe en Klaasje en speelt zich af op een cruiseschip. De meiden zijn uitgenodigd om op te treden tijdens het grote slotfeest. Alles verloopt volgens plan tot Elvin de parelelf roet in het eten gooit met zijn toverkrachten. Naast Hanne, Marthe en Klaasje zijn ook rollen weggelegd voor Tim Douwsma, Nicolette van Dam en Winston Post. De regie is in handen van Frederik Sonck. Splendid Film brengt K3 Love Cruise op 13 december naar de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de trailer van K3 Love Cruise.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl