RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Lang verwachte single van Martijn Joostema een feit
12-09-2018 18:32:00

 

“Dit is een artiest die de capaciteiten heeft om snel landelijk door te breken”, zo uitte Rood-Hit-Blauw-platenbaas Ronald Visch zich enthousiast, na het toevallig bijwonen van een optreden van Martijn Joostema. Niet veel later hadden de zanger en Ronald de contracten al getekend! Onder de vleugels van genoemd platenlabel zal de carrière van de uit Epe afkomstige zanger vakkundig worden uitgestippeld. Nu al wordt het gouden strotje van dit talent, die onlangs nog in Hoorn optrad met Django Wagner waar zij samen ‘I'll never fall in love again’ brachten, geroemd! 


Als tiener jochie trad hij al solo op en deed hij mee aan een grote talentenjacht in Den Haag waar hij feilloos het repertoire van Jantje Smit wist mee te zingen en van de meer dan 50 deelnemers deze talentenjacht won. Even later werd hij de frontman bij een coverband. In 2016 verscheen van hem het liedje ‘Zo kan ik niet leven’ en nu ligt vanaf 12 september ‘Ik ben jou niet vergeten’ in de digitale en fysieke platenwinkels.

 

De verwachtingen zijn bijzonder hooggespannen daar de gekozen stijl, ijzersterke volkspop vermengd met disco invloeden, absoluut onderscheidend zal blijken te zijn in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Daarnaast toont Martijn op deze plaat ondubbelzinnig aan dat hij momenteel misschien wel één van de allergrootste aanstormende talenten van ons land is! Martin Sterken verzorgde de opnames en Karl Kaspers (Kaska) schoot de  videoclip in Alberto’s Italian in Nijkerk. 

 

ILS RTV Media Promotie

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop