RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Kevin Smit met 'Ben onderweg' terug naar basis
05-09-2018 12:51:00

 

De nieuwe single 'Ben onderweg' van Kevin Smit is weer in zijn oude stijl. De afgelopen jaren heeft Kevin diverse singles uitgebracht, maar een duidelijke stempel qua stijl kon niet gegeven worden. In de ruim 10 jaar dat Kevin Smit inmiddels in het vak zit, heeft hij al diverse singles uitgebracht met variërende stijlen. Dat in diverse nieuwsberichten verscheen: 'Geen stempel op Kevin Smit', was precies wat de zanger juist wilde. 

 

Desondanks is er nu gekozen om zijn 'oude stijl' opnieuw te gebruiken. De nieuwe single 'Ben onderweg' is een volkse, up-tempo en meezingbare single van Kevin Smit. 'Ik ben ontzettend blij dat ik samen met Martin Sterken mijn 'oude stijltje' weer hebben kunnen maken ik ben blij met het resultaat en hoop dat de mensen het leuk vinden', aldus Kevin. 

 

 De nieuwe single 'Ben onderweg' past bijvoorbeeld in het straatje van 'Morgen wordt alles anders' uit 2007 of 'Ik wil het niet weten' uit 2008. Deze koers wordt momenteel weer ingezet door Kevin samen met Martin Sterken. Op de achtergrond zijn de twee namelijk bezig met het schrijven van liedjes die fris, leuk en makkelijk meezingbaar zullen worden. 'Ben onderweg' is daar de eerste van. 

 

Website Facebook Instagram

 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com
 
   


 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 17 september t/m zondag 23 september

  Henk Janssen - Amanda

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl