RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Kerst met Dana Winner in Roeselare en Oostende
02-12-2017 17:27:00

 

Dana Winner kan ontegensprekelijk omschreven worden als één van de grootste Belgische zangeressen ooit. Haar talent staat buiten kijf en haar gouden hart heeft ze in het verleden al meermaals getoond. Dana staat steeds klaar om haar steentje bij te dragen voor “het goede doel” en dat doet ze ook deze kerstperiode! 'Kerst met Dana Winner' twee sublieme kerstconcerten ten gunste van MS-Liga Vlaanderen, van de “beste zangeres van Vlaanderen”, volgens zovele fans maar ook en vooral volgensde Vlaamse zender Radio 2. 

  
De concerten kun je bijwonen op twee schitterende lokaties. Op zaterdag 23 december staat de unieke liveshow in het sfeerrijke theater De Spil in Roeselare en tweede kerstdag 26 december is er de apotheose van de hele actie, in Kursaal Oostende, met Dana Winner, haar voor de gelegenheid uitgebreide live band én het team van MS-Liga Vlaanderen.  Alle info is terug te vinden op de website van Dana en de website van MS-Liga Vlaanderen. Dana schitterde in “Liefde Voor Muziek” en haar album “Puur” ging meer dan 25.000 keer over de toonbank. Haar nieuwste singel is een parel en de recente CD heeft alles om op het gouden & platinum elan verder te gaan. 
  
Dana maakt de laatste jaren ook furore met haar kerstconcerten. Uitverkochte zalen in Vlaanderen, Nederland, Zuid Afrika en zodoende de hoogste tijd voor twee exclusieve kerstshows tvv MS-Liga Vlaanderen, 23 december in De Spil in Roeselare en 26 december in Kursaal Oostende. De populaire radiozender VBRO brengt in de aanloop naar het concert unieke sfeerverslagen op de radio en de dag zelf is ook presentator/zanger Rudy Meyns van de partij. Om alle luisteraars maar vooral ook bezoekers in een juiste stemming te brengen tijdens de mooiste tijd van het jaar, kerstmis!
   

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop