RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Kan Harjan het wel of niet alleen???
07-04-2018 19:52:00

 

Hoewel de titel van Harjan Toutenhoofd anders doet vermoeden “Ik kan het niet alleen” gaat hij het toch solo proberen. Harjan begon al vroeg in de muziekwereld en komt nu met een hele verrassende cd. Het betreft een cover van de Dijk, maar dan wel in een volledig nieuw jasje gestoken door producer Martin Sterken. Velen kennen hem van het Duo Dubbel-Fris waarmee hij in 2013 samen met Siebrand Pagters veel optredens door heel het land heeft mogen verzorgen. Daarna brachten ze in 2014 hun eerste liedje 'Lachen is leven'. Deze werd door RADIONL meteen opgepakt en bij TV Oranje stonden ze zelf op nr 25 van de top 1500 dat jaar.

 

Er werd meteen een album opgenomen en kwam in november 2014 op de markt met als titel: “Eindeloos gezellig”. De laatste single die is uitgebracht van het duo is 'Meisje lief met je rode rok' Deze werd i.s.m Feest DJ Maarten opgenomen. Jammergenoeg kozen de heren ervoor om in 2017 ieder hun eigen pad te volgen.


Toen Harjan 14 jaar oud was draaide hij als DJ zijn eerste plaatjes al op een camping en vandaar uit groeide hij verder als DJ. In 2002 kwam hij Lucas Hulshof tegen en die inspireerde hem om te gaan zingen, Eerst hield hij dat nog heel kleinschalig omdat hij als DJ het te druk had. Maar in 2007 kwam dan toch de eerste single getiteld: "Helemaal" het origineel was van de band Midnight maar die zongen het in het Gronings. Daarna volgende er nog een drietal liedjes, “Jij wilt vrij zijn” (2008), “Wat voor vrouw ben jij” (2009) en “Ik ben verloren zonder jou” (2010) en nu dan “Ik kan het niet alleen”.

 

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool