RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Kaal Kabaal lanceert debuutsingle ‘Ons Linda’!
18-10-2018 10:27:00

 

Hans-Willem van Kakerken, Jeroen vd Bosch en Gino Schipperen staken afgelopen zomer hun muzi(kale) koppen bij elkaar en meteen werden zij geboekt op de meest uiteenlopende evenementen! En als klap op de vuurpijl lanceren zij binnenkort hun debuutsingle ‘Ons Linda’! Drie muzi(kale) knapen met de nodige ervaring in legio livebands (o.a. Ziggy Smack, CANVAS! Rocking Hoempa, Alle 13 Jaanke en WC Experience) hebben elkaar gevonden! ‘Allround Muziek Met Haar Op De Tanden’, zo betitelen zij het repertoire van KAAL KABAAL. 


Ze spelen in compacte bezetting (Accordeon, Drums & Gitaar) de meest uiteenlopende klassiekers: Smartlappen, Rock, Disco & Nederpop, het maakt ze allemaal niets uit. Zij gaan voor het ultieme feestje samen met het publiek! KAAL KABAAL stond onlangs op diverse podia in Oosterhout: ‘Café De Pub’ en ‘Eastwoodstock’. Zij wisten het publiek zeer positief te verrassen en ontvingen zeer lovende reacties. Dat smaakt naar meer! Binnenkort treedt ‘Kaal Kabaal’ o.a. op tijdens De Troost van Oost, hét Smartlappenfestival van Nijmegen en omstreken. 


Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan hun feestplaat ‘Ons Linda’.  In Studio Apollo-98 van producer en topmuzikant Roel Jongenelen zijn de opnames afgerond en medio november zal het liedje landelijk worden gelanceerd. Hans-Willem, Jeroen en Gino spelen en bezingen het absurde verhaal van ‘Ons Linda’; een prachtmeid met blond haar en ja hoor….stralende blauwe ogen. Het resultaat is een stampende feestplaat voor jong en oud! Een bijzondere videoclip zal het liedje compleet maken!


Natuurlijk wordt de lancering van hun debuutsingle groots gevierd en zaterdag 1 december a.s. presenteren deze muzi(kale) knapen een bijzondere avond in Café d’Ouwe Haven te Waspik. Het wordt ‘Meelallen & Kwallen’ in een oergezellige show en uiteraard wordt ‘Ons Linda’ deze dag live gepresenteerd! De avond zit vol verrassingen en tevens zal DJ Aswin Joore voor, tussen en na de sets de sfeer compleet maken. Zorg dus dat je erbij bent!

 

Check alle info op www.ginocompromesso.nl en www.facebook.com/kaal-kabaal 
 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop