RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Joy Woelders wil nu met je dansen
25-09-2018 20:42:00

 

'Ik wil nu met je dansen' is de titel van de nieuwe single van Joy Woelders uit Hardenberg. Voor deze productie is Joy samen met zijn team opzoek gegaan naar een pakkend en swingend  nummer, en dat is geresulteerd in “Ik wil nu met je dansen”. De single is op genomen bij Arjan Venemann van AV Audio producties, door Joy zelf geschreven  en is volledig autobiografisch. Hij beschrijft zijn oneindige liefde, maar ook de ups en downs die in elke relatie voorkomen en daardoor dus zeer herkenbaar zal zijn. Samen dansend door het leven , ondanks dat het soms niet altijd vanzelf gaat is de juiste omschrijving voor de inhoud van dit heerlijke, met een Spaans sausje overgoten nummer.


De bijbehorende video clip is een productie van Xandro Media die met zijn sprekende beelden het verhaal heeft weten vast te leggen. Als je naar clip kijkt, is het net of je midden in een dans film bent beland. Met de medewerking van top dansers Rick van Maanen en Kelsey Salzmann, twee allround dansers die in de top 12 van Nederland dansen. Deze top dansers hebben dit jaar meegedanst met Dance Dance Dance, het dansprogramma op RTL 4.


Joy is trots en dankbaar voor deze productie en hoopt met dit nummer iedereen mee te nemen op de vrolijke klanken. En hij kan niet wachten om de mensen te laten dansen op deze nieuwe single tijdens zijn live optredens in het land! 

 

RTV: Willem de Bie / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool