RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Joy Woelders presenteert nieuwe single 'Bedankt dat jij er bent'
07-04-2018 11:17:00

 

'Bedankt dat jij er bent' is de titel van de deels autobiografische single van Joy Woelders. De videoclip, opgemomen bij vakantiepark 'Het Stoetenslagh' In Rheezerveen vertelt het verhaal over de liefde, maar ook over bijzondere vriendschappen en zijn geliefde familie. Eigenlijk gaat het over je dankbaarheid tonen.Dankbaar is de 32 jarige zanger sowieso voor de steun die hij krijgt van zijn vriendin en zijn mooie vriendschappen. 'Zonder echte vrienden ben je nergens', meent Joy.

 

'Bedankt dat jij er bent' herbergt een boodschap. Joy heeft de tekst zelf geschreven. Het geheel is gecomponeerd door Arjan Veneman en is opgenomen bij AV Audio Producties.

 

Joy is een echte rasartiest en weet iedere keer weer de tent op zijn kop te zetten. Mede door zijn interactie met het publiek en zijn inzet maakt hij er altijd weer een groot feest van. Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers en grote hits van oa. Andre Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, John West.  Ook heeft Woelders in 2011 het regionaal welbekende nummer “Hardenberg” als een ode aan z'n woonplaats opgenomen. Meer info: https://www.facebook.com/joy.woelders 

 

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / all4youpromotie@gmail.com

 

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: