RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
José Sep lanceert HE! Ga jij vanavond met me mee?
08-06-2018 14:26:00

 

Voor zangeres José Sep was 2017 een topjaar met optredens op grote podia waaronder Dutch Valley. Tevens bracht zij een paar goed scorende singles uit. In 2018 doet zij dat nog eens dunnetjes over. Het jaar begon voor haar geweldig. Op 1 januari verscheen: ‘Luister nou even’, een plaat die het ontzettend goed doet in het land. Na deze flitsende start, met heel veel boekingen in het land, is er weer hard en met veel enthousiasme gewerkt aan een nieuwe single. Zoals altijd met haar vaste producer.


Voor de derde maal op rij een heel nieuw liedje uit de pen van Manfred Jongenelis. ‘En daar ben ik heel blij mee. Zeker in een tijd waarin zoveel artiesten bestaande liedjes bewerken of voorzien van een Nederlandse tekst voel ik mij super trots dat we weer een origineel nieuw liedje hebben wat een typische José Sep plaat is, maar net even anders. Steeds het publiek blijven verrassen is toch het leukste', aldus José.

 

'HE! Ga jij vanavond met me mee? is een lied dat zich niet in een hokje laat duwen. Het is feest, eigentijds, vrolijk en heeft een heerlijk ritme', meent plugster Nel van Olm.

 

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop