RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Johnny Romein gooit met ‘Zuip is ff door’ het roer helemaal om
11-10-2017 22:44:00

 

De nieuwe single van Johnny Romein, getiteld ‘Zuip is ff door’ is een feestnummer die z’n weerga niet kent. ‘Ik schrok zelf van het enorme feestgehalte. Ik ben er erg blij mee en hoop dat iedereen die op wintersport gaat en de Oktoberfeesten nog meemaakt gaat genieten van dit lied waarin de accordeon zorgt voor een Tirolersfeertje, meldt Johnny.

 

De zanger uit Venray afkomstige laat weten dat hij samen met Bert Schenau van Feestartiesten.nl de koers voor de komende tijd heeft uitgestippeld. Ik vertelde Bert dat ik eigenlijk terug wilde naar m’n roots zoals ik begonnen ben. Destijds scoorde ik hits, waaronder ‘Alie-mentatie’ en ‘Je hebt me belazerd’. Ik gaf aan dat ik feest wilde vieren en recht op de man af iets wilde uitbrengen. Vervolgens kwamen er een aantal ideeën op tafel, waaronder dit liedje’.

 

‘Ik was er helemaal van onder de indruk. Ik ben op zoek gegaan naar een producer dit soort liedjes in Nederland maakt. Toen kwam ik uit bij Kees Tel. Die begreep wat ik bedoelde en in een handomdraai was alles uitgewerkt. Het was gelijk goed. Fantastisch om met zo’n vakman te mogen samenwerken’, aldus Romein. De clip wordt komend weekend opgenomen tijdens een Oktoberfeest. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl