RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Johnny en Yvonne Romein in Jouw vrouw, mijn vrouw
27-11-2018 08:02:00

 

Aanstaande donderdag 29 november om 20.30 uur zijn Johnny Romein en z’n vrouw Yvonne z’n vrouw te zien in het SBS6 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’. Ook hun hondje Moppie speelt een belangrijke rol.  In het programma ruilen de echtparen voor een aantal dagen van huis en gezin. De eerste dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. 

 

SBS benaderde Johnny omdat ze op zoek waren naar een volkszanger die lekker kon ouwehoeren. Daarvoor zijn ze bij natuurlijk Johnny aan het juiste adres.

 

‘Yvonne vond het net zoals mij een leuke uitdaging en besloten om er samen in te stappen. We wisten dat het andere stel contra’s van ons zouden zijn. Zowel Yvonne als ik zijn echte levensgenieters. We houden van een hapje en een drankje. Mijn ‘nieuwe vrouw’ Annemarie is 20 jaar jonger. Haar leven bestaat voornamelijk uit sporten, waaronder paaldansen. Dat vergt veel discipline met als gevolg een bepaalde lifestyle’. Nadat ze eerst kennis maakte met mijn levensstijl, moest ik uiteindelijk naar haar poppen dansen. Ik moest gaan sporten en mocht niet meer dan 10 sigaretjes roken. Omdat ik A had gezegd moest ik ook B zeggen. Ik heb dus ook niet flauw gedaan, onthult Johnny.

 

Yvonne verruilde hun huis in Sint Anthonis voor een woning in het Limburgse Blerick. Daar maakte ze kennis met een eveneens veel jongere sportinstructeur. Yvonne laat weten dat ze daar ook een ontzettende leuke tijd heeft gehad. ‘Loek is een echte culinaire analfabeet. Als hij uit eten gaat eet hij hoofdzakelijk sateetjes. Omdat Johnny en ik regelmatig uit eten gaan nodigde ik Loek uit om te dineren in een Michelinster restaurant. Iedere slok wijn die hij nam smaakte volgens hem naar rotte druiven. Het eten vond hij niet te vreten….’, meldt Yvonne.

 

Al met al hebben beide echtparen veel gelachen en hadden geen spijt dat ze deelnamen aan de opnames van het programma. Het was volgens Johnny en Yvonne een leuke ervaring die zeker de moeite waard is om te bekijken.

 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool