RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
John Paul Chacon maakt spetterende zomerse debuutsingle
02-08-2018 11:02:00

 

John Paul Chacon is woonachtig in het Zeeuwse Rilland en timmert al een aantal jaar aan de weg in de muziekindustrie. De in Costa Rica geboren zanger zingt zowel Spaans, Engels en Nederlandstalig, en treedt  daarom ook regelmatig op in Spanje. Dit jaar maakt hij een grote stap met het lanceren van zijn eerste single getiteld; “Als ik met je dans”. Het latin/pop nummer is een track met een geweldige energie mede door het gebruik van veel live instrumenten zoals blaassecties, gitaren en percussie gespeeld door de beste muzikanten van Nederland. 

 

De productie was in handen van producer André Kooiman. De tekst van het nummer is geschreven door John Paul Chacon samen met André Kooiman en geïnspireerd op een grote Zuid Amerikaanse hit. Met zijn debuutsingle laat John Paul Chacon meteen zijn hoge nivo als zanger horen en laat hij zeker zijn latino roots gelden.


De single is verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een fantastisch geproduceerde videoclip gemaakt, die is opgenomen in het Spaanse Marbella. De clip is o.a. te zien is via Youtube en op diverse Tv zenders in Nederland en België. Bron: www.johnpaulchacon.nl + www.jpontour.com

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool