RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Johan Moreno kondigt nieuwe single aan
01-08-2018 19:39:00

 

Op zaterdag 8 september 2018 presenteert Johan Moreno z’n nieuwe single ‘Blijf bij me’. Het is de opvolger van de uiterst zomerse en dansbare single ‘Geef liefde een kans’ die Johan door Kees Tel heeft laten produceren. Die samenwerking is Johan zo goed bevallen dat hij wederom de studio van Kees bezocht. Volgens Johan is Kees een grote man in de Nederlandstalige muziekwereld die geen verschil in artiesten maakt.

 

‘Iedereen krijgt bij hem dezelfde behandeling. Daarom denk ik de juiste keuze gemaakt te hebben. Als je als artiest in beeld wilt blijven moet je regelmatig met iets nieuws komen’, meent Johan. De nieuwe productie is een bewerking van een hit uit de jaren 80. ‘Kees heeft het arrangement grondig onder handen genomen. De tekst heb ik samen met hem geschreven. In eerste instantie hadden als titel ‘Vrij met me’. Uiteindelijk is toch gekozen voor ‘Oh blijf bij me’. De single verschijnt op het label van Hit It Music en de clip zal worden geschoten door Chantal en Daniël Lampe van Osterhase Productions’, vertelt Johan.

 

Tijdens de releaseparty die plaatsvindt bij Dorpshuis De Boxhof Voorstraat 71 in Velddriel. Meewerkende artiesten zijn: Henk Brasil, Daymian,Yosee,, Dennis Jones, Alex Krijnen, Frank van Amstel, Karin Giebels en Sheréna, die het geheel ook al presenteren. De aanvang is vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 en aan de deur € 12.50.

 

Johan is ook trots op de hulp die hij krijgt van z’n familieleden. De poster van de releaseparty is gemaakt door zijn 15 jarige zoon Givano van Hoesel en z’n vrouw Bianca heeft de taak als manager op zich genomen. Meer info: www.johanmoreno.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool