RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Johan Heeren neemt liedje op voor z'n vriendin
12-08-2017 10:43:00

 

Omdat Johan Heeren al jaren geniet van het nummer 'Pledging my love' vroeg hij aan Henk van Broekhoven, beter bekend als John Spencer, om er een Nederlandstalige bewerking van te maken. De originele versie dateert uit 1955 en werd gezongen door Johnny Ace. Johan kende het nummer voornamelijk van Elvis Presley die het lied in 1976 op de plaat zette. Het resultaat is 'Voor altijd mijn liefste', een eigentijds versie, gestoken in en volks jasje. Daardoor is het toch weer een echte Johan Heeren plaat geworden die hij eigenlijk opnam voor z'n vriendin.

 

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley is overleden en daarom is ook de Engelse versie 'Pledging my love' als tweede track op het zilveren schijfje geperst als eerbetoon aan Johan’s grote idool de King. Ook leuk om te melden is dat twee neven van Johan hebben meegewerkt aan de single o.a.: Iwan Rommers op de gitaar, en Angelo van Gastel beter bekend als Angesz zingt de tweede stem. Manfred Jongenelis voorzag het liedje van de nodige accordeon partijen, terwijl Margo Roeken het koorwerk voor haar rekening nam. Verder is ook het geluid van een vette live sax in het arrangement verwerkt die wordt bespeeld door Arnold Schers.

 

De tracks zijn geproduceerd door Sonic Solutions, De Neve Media tekende voor een bijpassende videoclip en Jolanda Clement (JC-Event) verzorgt de plug en promotie. De door JC-Records uitgebrachte nummers ‘Voor altijd mijn liefste & Pledging my love’ zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites. Daarnaast via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren. 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl