RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
'Jij leeft diep in mij'......nieuwe single van Mieke & Bandit
09-01-2018 18:46:00

 

Het jaar 2017 was in vele opzichten een bijzonder jaar voor Mieke. In september verscheen sinds lange tijd het alom geprezen solo album 'Parels'. Een titel die de lading volledig dekt omdat er op dit album alleen nummers staan die een bijzondere betekenis hebben voor Mieke. Zo is het zeer persoonlijke 'En opeens', (dat handelt over het trieste lot van Prins Friso) voor Els Smit aanleiding het verhaal achter deze song op te tekenen in haar koninklijke bestseller 'De Nieuwe Mode van Oranje'. Mieke oogst veel lof in Nederland met deze song en haar bijzondere verhaal.

 

Waar het aanvankelijk de bedoeling is enkel eencd te vullen met solonummers, bevat het album ook een aantal duetten met zanger Bandit, welke onder de titel 'the country sessions', zijn terug te vinden. Doordat er op deze samenwerking zoveel positieve reacties komen vanuit het vak maar zeker niet in de laatste plaats van haar trouwe publiek, werd besloten het duet met Bandit 'Als ik eenzaam ben ', op single uit te brengen. Een schot in de roos!  Wekenlang prijkt hun single hoog in de Belgische hitlijsten. En dat is nog niet alles! De clip wordt in België onderscheiden met de felbegeerde Loftrompet van  muziekzender Ment  voor ‘Beste Videoclip van 2017” .

 

Het kan dan ook niet uitblijven dat er een vervolg moest komen op deze succesvolle samenwerking. In de nieuwe single 'Jij leeft diep in mij' ontmoeten Mieke en Bandit elkaar opnieuw. Wederom een muzikaal hoogstandje van twee bevlogen mensen die muziek lijken te ademen!

 

Ook de 80 minuten durende documentaire 'Mieke een carrière ', scoort geweldige cijfers in kijkdichtheid als ook in waardering. Dat alles heeft ze voornamelijk te danken aan het geloof in hetgeen ze doet, daarbij steeds de grenzen opzoekt en waar kan, de lat voor zichzelf en de mensen waar mee ze werkt, steeds een beetje hoger legt. Dat dat zijn muzikale vruchten afwerpt mag duidelijk zijn getuige bovenstaand verhaal. 

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: