RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jeroen van der Boom geeft zichzelf wederom helemaal bloot in Dit Ben Ik 2.0
24-10-2018 09:47:00

 

Jeroen van der Boom is terug!  Niet dat hij weg is geweest, maar hij is terug met de succesvolle theatertour ‘Dit Ben Ik’.  Tijdens ‘Dit Ben Ik 2.0’ geeft hij zichzelf wederom helemaal bloot. Gelukkig houdt hij zijn kleding tijdens de voorstelling gewoon aan, dus u kunt gerust langskomen tijdens 1 van de 22 nieuwe persoonlijke theatershows. Jeroen vertelt verhalen en z’n dromen vol humor, maar zingt ook de mooiste hits van hemzelf, maar ook de hits van collega’s en verzoekjes van bezoekers. 

 

Vanavond was de veelzijdige Jeroen van der Boom voor het eerst terug met de reprise van zijn solo theatershow in Theater De Lampegiet in Veenendaal, waarmee hij vorig jaar al volle zalen trok. Hij nam vanavond de bezoekers mee langs de mooiste momenten uit zijn rijke muzikale carrière. Van bruiloft tot ArenA concert, van klein muzikaal jongetje tot de Jeroen van der Boom die hij op dit moment is. Ook dit jaar waren (de poppen) Gerard Joling en René Froger weer van de hilarische partij. Tot groot vermaak van de bezoekers kwam ook (pop) Gordon langs, maar of de échte Gordon hier blij mee moet zijn… Laten we het er op houden dat hij met de waarheid werd bezongen.  Tevens zong Jeroen zijn nieuwe single Deze Is Voor Jou, een ode aan zijn vrienden, welke aankomende vrijdag uitkomt

 

‘Dit Ben Ik 2.0’ is voor iedereen een aanrader, ook voor degene die vorig jaar al geweest zijn bij zijn eerste show, gezien deze show genoeg nieuwe en verrassende elementen bevat. 'Wat een energie heeft deze muzikale duizendpoot toch! Wat een entertainer!', aldus Arnold van de Horst. Alles over de ‘Dit Ben Ik 2.0’ theatertour en Jeroen van der Boom: www.jeroenvanderboom.nl  Credits: Arnold van der Horst.

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop