RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jeffrey Lake komt met verrassende nieuwe single ‘Out of my mind’ (Mixed by DJ Jean)
03-07-2018 17:13:00

 

Het jaar 2018 is voor Jeffrey goed begonnen. De zingende ‘aannemer’ was dit jaar al te zien in het SBS programma ‘Boomhut XXL’ en bij Gordon’s ‘Op Goed Geluk’. Hij komt uit Rijswijk en is al een aantal jaren bezig met zingen en om zich op de kaart te zetten in showbizland. Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. Jeffrey heeft ook ervaring met tv-werk, hij speelt gastrollen in ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Lotte’, ‘Weet Wat Je Date’, ‘New Chicks’, ‘GTST’ en diverse reclamespotjes.

 

Hierna besluit Jeffrey zich volledig te richten op de muziek en ontwikkelt zich al snel als zanger. Hij doet succesvol mee aan diverse talentenjachten, waaronder de bekende televisieprogramma’s ‘Idols’, ‘Popstars’ en ‘Beat It’. Jeffrey blijft ondanks wat tegenslagen in zichzelf geloven en vindt altijd de kracht om weer door te gaan.


‘Ik was ergens aan het optreden en daar was DJ Jean ook aanwezig. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben naar hem toe gelopen en kwam zo met hem in gesprek. Hij nodigde mij uit om naar zijn studio in Maassluis te komen. Van het één kwam het ander. Hij was zo enthousiast over mijn stem dat we een demo hebben opgenomen. Dat klonk zo goed dat er is besloten om een nummer uit te brengen. ‘Out of my Mind’ met verschillende remixen van dance tot lounche muziek. Ik mag zeggen dat ik zeer vereerd en trots ben op deze productie en samenwerking met DJ Jean. En dat heeft verder geen één Nederlandse artiest voor elkaar gekregen’.

 

De spraakmakende single wordt uitgebracht door het label UltimateDisk en in de superhete videoclip is een hoofdrol weggelegd voor Samantha de Jong die we allemaal kennen als Barbie! (Persbericht door Jim Hoogendorp)

 

Meer info: www.jeffreylake.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool