RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jason Bouman viert zijn verjaardag met Heerlijk Hollands Meezingfeest
09-10-2017 10:58:00

 

Jason Bouman, die in 2013 overtuigend het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen won, zal op zaterdag 25 november 2017 bij Muziekpodium Azotod de Meern zijn verjaardag weer groots en meeslepend gaan vieren.Ieder jaar nodigt Jason bekende Nederlandstalige zangers en zangeressen uit en de line-up voor dit jaar is inmiddels bekend! Peter Beense, Daantje, Marco Mark, Mario Veltman én Michael Oomen en de live band Jay Bees. Natuurlijk zal Jason Bouman, samen met de danseressen van Interstate Dans Studio en zijn live band Jay Bees, ook optreden.

 

Na alle live acts zal de afterparty verzorgd worden door DJ’s Lange Frank en Kale Ronnie ook weer van de partij. Tijdens Jason’s verjaardag zal bekend gemaakt worden hoeveel geld Jason tijdens zijn zomertour door Spanje opgehaald heeft voor het goede doel Stichting Muco & Friends waarvoor Jason ambassadeur is. Stichting Muco & Friends zet zich in om geld in te zamelen voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar Cystic Fibrosis.

 

Jason hoort inmiddels tot de gevestigde namen op de Nederlandse muziekmarkt. Zo wist hij het stemmend thuispubliek voor zich te winnen en zo werd hij winnaar van Bloed, Zweet en Tranen. In maart 2014 bracht hij zijn album, 'Zomaar Ineens', uit Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten, stond Jason in maart 2015 in Ahoy. Kaarten zijn online verkrijgbaar via de azotod.nl of bij Boekhandel Kees De Meern.

 

Youtube: https://goo.gl/UZJvAp
FB Fanclub Jason Bouman: https://www.facebook.com/groups/JasonBoumanFanclub/
FB Jason Bouman: https://www.facebook.com/Volkszangerjason/
Website Jason Bouman: http://www.jasonbouman.nl/
Stichting Muco & Friends: https://www.mucofriends.com/

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl