RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jannes waarschuwt voor malafide aanbieders van jubileumconcertkaarten
18-05-2017 17:28:00

 

Jannes meldt dat dat hij de laatste dagen advertenties voorbij ziet komen komen van bedrijven die kaarten aanbieden voor zijn jubileumconcert op 7 oktober in het GelreDome. 'Koop je kaarten alsjeblieft niet daar. Ik heb er voor gekozen om de kaartprijs laag te houden zodat het voor velen van jullie mogelijk is om dit feest groots met mij mee te vieren. Bij andere aanbieders betaal je veel te veel. Kaarten voor mijn jubileumconcert kun je op twee manieren kopen: via mijn website of bij een van de Primera winkels in het land. 

 

Op zaterdag 7 oktober a.s. viert de Drentse zanger Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in GelreDome in Arnhem. Bovendien verschijnt op vrijdag 2 juni zijn splinternieuwe album 'Gevoel Van Samen Zijn', die wordt voorafgegaan door de vrolijke up-tempo single 'Laat Me'.  Jannes wordt op handen gedragen door zijn grote, trouwe aanhang. Hij dankt zijn populariteit niet alleen aan de vele tientallen hits, die hij op zijn naam bracht, maar zeker ook aan zijn sympathieke uitstraling. Met het opvallend grote aantal albums, dat hij tot nu toe uit heeft gebracht en het constante succes dat hij daarmee wist te bereiken, kan men zonder meer spreken van een unieke carrière in de Nederlandse muziekwereld. De hoeveelheid edelmetaal, gouden en platina awards, die hij in de wacht wist te slepen, spreekt eveneens boekdelen. 
 
Zijn nieuwe album 'Gevoel Van Samen Zijn' bevat opnieuw een mix van vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads en is opgenomen met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Samen zijn ze erin geslaagd wederom een uitstekende echte Jannes-plaat op te nemen. Naast 12 splinternieuwe liedjes zijn er drie nummers bij, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. Het gaat om 'Eleonora', 'Ik Wil Naar Griekenland' en 'Ga Maar Weg', de liedjes waar Jannes zijn carrière mee begon.

 
De titel van het album 'Gevoel Van Samen Zijn' is bewust gekozen. Jannes verwijst ermee naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist men hen wil hij dat gevoel delen. Zoals hij het zelf verwoordt: “Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. Zij hebben mij altijd door dik en dun gesteund. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Dat wij-samen gevoel is heel belangrijk. Ook voor mij!” Op 7 oktober 2017 wordt dat in praktijk gebracht, want dan is er die geweldige samenkomst met zijn fans in GelreDome. Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam belooft het een geweldige muzikale avond te worden. Een groot feest, waarbij Jannes op het podium zal worden bijgestaan door een 16-koppige big band.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl