RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jannes meldt dat 95% van de kaarten voor zijn 15-jarig jubileum inmiddels verkocht zijn
02-08-2017 17:58:00

 

15 jaar in het vak, 15 jaar artiest, 15 jaar mogen geven en nemen, 15 jaar met een lach en een traan, 15 jaar vallen en opstaan en vooral 15 jaar jullie. In dit nu al onbeschrijfelijk mooie jubileumjaar had ik voor mezelf twee doelen gesteld om mijn 15-jarig besef van verbondenheid met jullie te delen. De eerste van mijn gestelde doelen was een nieuw album “Gevoel Van Samen Zijn“. Deze bewust gekozen albumtitel was voor mij de enig juiste vertaling van wederom een fantastisch album dat geheel in harmonie voelt met mijn 15-jarig jubileum als artiest. Dit volledig nieuwe album bevat als bonus een drietal waardevolle herinneringen. Bestaande nummers in een nieuw jasje. Daaronder ook een geheel nieuwe versie van de hit “Ga maar weg“', aldus Jannes.
  
Zijn grootste droom was om ooit een keer een eigen concert te geven in het GelreDome. Voorafgaand aan dit besluit heeeft Jannes best getwijfeld. 'Het enige wat door mijn hoofd spookte was…. Zo’n grote locatie, krijg ik dat wel gevuld. Het antwoord kreeg ik vrij snel. 10 mei zijn wij met de kaartverkoop begonnen, wat er toen gebeurde was met geen pen te beschrijven. De kaartverkoop ging direct als een raket. Vandaag is het 2 augustus en zijn wij bijna uitverkocht. Ik vind het geweldig dat wij straks met elkaar mijn 15-jarig jubileum groots vieren', vertelt de trotse zanger.
  

'Momenteel zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen en worden de puntjes op de i gezet. Ik heb van de week de laatste tekeningen gezien en ik kan jullie melden dat het ongelofelijk mooi gaat worden. Tijdens de show zijn er ook een aantal gastoptredens. Dit zijn mensen die mij dierbaar zijn en die mij altijd door dik en dun hebben gesteund, ik vind dat zij niet mogen ontbreken', meent Jannes. Heb je nog geen kaartje? Bestel ze dan nog snel want op = op. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli

     Susanna - Zomerliefde

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl