RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jaman ft K1 Kerbusch lanceren het Oranjelied ‘Leeuwinnen’
02-08-2017 21:19:00
Foto: © Terry Kerbusch

 

Dagblad De Stentor meldt dat Jaman en Terry Kerbusch samen de studio zijn ingedoken om het Oranjelied ‘Leeuwinnen’ op te nemen. Nadat Terry op 13 juni jl. met z’n vader de voetbalwedstijd Nederland – Oostenrijk in de Adelaarshorst had verlaten vond hij dat de Oranje leeuwinnen wel iets extra support konden gebruiken om de eindstreep te halen. Aan de Stentor laat Kerbusch weten dat hij gelijk enthousiast was na de eerste kennismaking met de voetbaldames. 

 

Dat was de reden dat hij in de pen klom om een speciaal lied te schrijven. Van huis uit is hij rapper en produceert normaal gesproken hele andere muziek. Het blijft daarom waarschijnlijk ook een eenmalige actie. Vandaag, een dag voor de halve finale in Enschede is het lied officieel gelanceerd. Mede doordat Deventer ook een EK stad was vond Terry het mooi om als artiest op te staan en een lied te maken. Ondanks dat het nummer snel klaar was ontbrak volgens Kerbusch de complete invulling.

 

Aan Mirthe Poortinga,  de redacteur van de Stentor vertelt hij het volgende. ‘In het nummer worden rap en zang met elkaar gecombineerd. De rap doe ik zelf, maar voor de zang had ik nog iemand nodig. Ik kwam uit bij Jaman. Hij komt ook uit Deventer die hij ‘van horen en zien’ kende. Dit nummer heeft ons bij elkaar gebracht. Het mooiste is als iedereen het straks meezingt natuurlijk. Wie weet komen er in de toekomst meer samenwerkingen aan.

 

Om het lied goed onder de aandacht te brengen wordt het nummer natuurlijk gedeeld via de social media kanalen. Ook is Terry van plan om een aantal cd’s te maken die hij vervolgens wil verdelen onder de horeca in Deventer. ‘Het mooiste is als iedereen het straks meezingt natuurlijk’, aldus de rapper die verdert aangeeft dat ook z'n vader, Bert Losscher, en BAAS meegewerkt aan de productie van het nummer. Foto: © Terry Kerbusch

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli

     Susanna - Zomerliefde

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl