RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Irene Moors krijgt als eerste 'hart' van Jan Smit
03-02-2015 10:20:00
Fotocredit: Aloys Buys

 

Jan Smit gaat de komende weken Nederland en Vlaanderen door om mensen in de aanloop naar Valentijnsdag een ‘hart onder de riem’ te steken. Als tegenreactie op alle narigheid die de wereld overspoelt, gaat Jan Smit bekenden en onbekenden ‘zijn’ hart aanbieden. Afgelopen Zondag kreeg Irene Moors als eerste Jans hart in de uitzending van Life4You. Jan droeg zijn hart aan de Tv-presentatrice op, omdat Jan sinds de Telekids tijd  altijd met open armen is ontvangen door haar.

 

Het nieuwe album van Jan Smit  draagt de titel ‘Recht Uit M’n Hart’ en bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd. Jan Smit over de actie: Ik deel graag complimentjes uit aan mensen, omdat ik het gevoel heb dat  mensen vooral steeds meer kritiek op elkaar lijken hebben. Door  mijn hart te delen hoop ik  hiermee  anderen aan te zetten om ook recht uit hun hart te spreken. Wat zou het fantastisch zijn als iedereen  deze Valentijnsdag in ieder geval één complimentje ontvangt van een geliefde.

 

Jan Smit doet een groot aantal steden aan om mensen op straat ‘zijn’ hart aan te bieden. Hij gaat tevens samen met RADIONL op stap en wel op woensdag 4 februari tussen 11.00 uur en 12.00 uur in Leeuwarden op het Waagplein. Tussen 14.00 en 15.00 uur staan ze bij Tussen Beide Markten in Groningen. RADIONL is hier met Live radio en je bent natuurlijk van harte uitgenodigd! De mensen kunnen op hun buurt weer een hartenkreet achterlaten voor iemand anders. Ook gaat Jan langs bij bekende vrienden  die een complimentje verdienen omdat zij in 2014 een bijzonder prestatie hebben verricht. Of omdat hij / zij een heftig jaar achter de rug heeft en daarom wel een ‘hart onder de riem’ kan gebruiken. ‘ Fotocredit: Aloys Buys.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool