RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Het Tv-programma Hart voor Muziek komt naar Terwolde
26-07-2018 09:54:00

 

Het oudste Tv-muziekprogramma van Nederland komt eindelijk naar Gelderland. Veel, heel veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied komen immers uit deze provincie. Haast nergens in Nederland is deze muziek populairder. Het werd daarom dan ook hoog tijd om deze provincie eens “aan te doen” met Hart voor Muziek en hebben we gekozen voor een van de mooiste locaties van de provincie: Terwolde, heerlijk aan de IJssel en midden op Recreatiepark De Scherpenhof aan de Bandijk.  Een pracht van een buitenlocatie met volop ruimte om de meer dan 35 artiesten op een speciale manier te laten zien en horen. Aan het einde van deze dag zal niemand minder dan Stef Ekkel deze middag afsluiten met een mini-concert als onze “Artiest van de Maand”. Kaarten zijn verkrijgbaar via internet en bij een aantal lokale voorverkoopadressen.


Het is dus voor het eerst dat het programma te gast is op deze locatie. De kans voor vele Gelderlanders om eens live kennis te maken met dit niet voor niets zo populaire Tv-programma. Fantastisch herkenbare muziek met heel veel hits. Met grote namen en met debuterende artiesten. Kortom muziek die, zeker in de vakantietijd iedereen aanspreekt. Behalve Stef Ekkel komen er nog een groot aantal bekende namen naar Terwolde. Om er maar eens een paar te noemen: Wesly Bronkhorst met zijn “Trots op jou”, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Bernard, Henk Dissel, maar natuurlijk ook met de man die vanaf zijn eerste single te gast was in Hart voor Muziek: Jaman.  Maar ook Jeffrey Heesen, Ferry de Lits, Frank van Etten (Huisje op Wielen), Joey Hartkamp, Nelis Leeman, Havenzangers, Danny Froger, Helemaal Hollands, het regionale talent Joop Evers en nog vele, vele anderen.


Het resultaat van deze opnamedag wordt in maar liefst 7 afleveringen vertoond op Tv in Nederland en België. U kunt vanaf 25 augustus zeven weken lang ieder zaterdag via Ziggo kijken naar Hart voor Muziek op Omroep Brabant maar verder ook iedere week op RTV Betuwe, Salto Tv, RTV Hollands Midden, Regio Tv Midden Groningen en op MENT TV (Vlaanderen) en natuurlijk via hun internetkanalen. 

 

Zondag 19 augustus dus! Het park gaat open om 13.00 uur en de opnames starten om 14.00 uur. De opnames duren tot ongeveer 18.00 uur, dus u bent de hele middag gezellig “onder de pannen”.  Entreekaarten zijn online verkrijgbaar via www.fp2000.nl/entreekaarten en verder in Terwolde bij Recreatiepark De Scherpenhof aan de Bandijk 60 en Coöp De Lelie aan de Molenweg 1 en in Twello bij Primera Oonk aan de Stationsstraat 4. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar.

 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop