RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Hessel Wijkstra presenteert nieuwe truckersong Johnny Cash
01-08-2018 12:22:00

 

Tijdens het Truckstar Festival dat afgelopen weekend plaatsvond in Assen maakte Hessel Wijkstra na het hoogtepunt van dit festijn met zijn telefoon een aantal filmpjes. Hessel had afgelopen vrijdag tijdens het studiobezoek van Marlous Oosting aan RADIONL een aantal tips gekregen om zelf een filmpje te editen. Marlous heeft de nodige ervaring opgedaan met haar wekelijkse vlogs en kon Hessel veel leren.

 

Met die kennis in pacht liep Hessel over het festivalterrein om te oefenen. ‘Bij het bekijken van de beelden kreeg ik het idee om er een liedje onder te zetten. Ondanks dat ik tegenwoordig samen met mijn vriendin Ineke vrolijke meezingers vertolk, blijven truckersliedjes altijd knagen. Dick van Altena heeft in het verleden al veel nummers voor mij geschreven die inmiddels al zijn uitgebracht. Op de plank lag nog het lied ‘Johnny Cash’. Ik had nog geen plannen om hier iets mee te doen, maar dat veranderde na het filmpje plotsklaps. Ik plaatste het op internet met als gevolg dat de Facebookpagina Respect voor Truckers het deelde. Inmiddels staat de teller al boven de 41.000 views’, vertelt Hessel enthousiast.

 

Het nummer gaat over de vrijheid die truckers doorgaans hebben.  ‘Als je van je vrijheid wilt genieten. Op de grote wegen ligt je kans. Heb je je wielen aan het rollen dan heb je Johnny Cash voor de cadans’. Al met al ervaringen die de RADIONL presentator heeft opgedaan tijdens zijn carrière al vrachtwagenchauffeur. Meer info: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001207735278

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool