RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Hessel & Ineke nodigen fans uit om mee te varen met de Frisian Queen
04-02-2018 01:24:00

 

Ongeveer een week geleden plaatste Hessel Wijkstra een bericht op z’n Facebookpagina dat hij samen met zijn vriendin Ineke Velting de ‘boer op zou gaan’. Op vrijdag 2 februari kreeg deze aankondiging een vervolg. De geboorte van zangduo Hessel & Ineke was een feit en dit alles werd beklonken met een ‘live optreden’. De orkestband  van het wereldberoemde lied ‘Mississippie’ werd gestart en het kersverse duo nam het vocale gedeelte op zich. ‘Wat kan ze zingen hé, mijn eigen Gea’, glimlacht Hessel. De reacties waren overweldigend. Zelfs zangeres Daantje die tegenwoordig als Dani’L door het leven gaat reageerde met ‘ Zo dan! Top dit’. 

 

Het eerste publiekelijke optreden vindt plaats op zondagmiddag 27 mei 2018 tijdens een gezellige boottocht op de Friese meren aan boord van de Frisian Queen. ‘Wij willen al onze vrienden, bekenden en toekomstige fans uitnodigen om gezellig mee te gaan. De entree bedraagt € 12.50. Mail snel voor deelname naar vanallesentertainment@gmail.com. Mis het niet…vol is vol. De boot vertrekt om 14.00 uur vanuit Akkrum. Rond de klok van 19.00 uur meert de partyboot weer aan. Wij zullen alleen maar gezellige meezingers brengen en rekenen op jullie gezelligheid en aanmoediging’, aldus Hessel & Ineke.

 

Naast deze primeur zijn Hessel & Ineke binnenkort ook te boeken. Ze verzorgen een avondvullend programma met alleen maar bekende meezingers. Ze nemen zelfs hun eigen geluid en licht mee. Tussendoor draait Hessel op vakkundige wijze hits van eigen bodem en op verzoek natuurlijk ook anderstalige nummers. ‘Het wordt gegarandeerd feest. Het concept is zelfs geschikt voor verzorgingstehuizen en verjaardagsfeestjes’, kondigt Hessel aan.

 

Mail voor de mogelijkheden en beschikbaarheid naar bovenstaand e-mail adres of telefonisch via 06- 1960 7200.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop