RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Henri van Velzen brengt ode aan z’n veel te vroeg overleden ouders
24-10-2018 09:28:00

 

Ruim anderhalf jaar is Henri van Velzen druk geweest om de bekende puntjes op de i te zetten voor z’n bijzondere nieuwe single ‘Ging de tijd maar niet zo vlug’. De uit Zwolle afkomstige entertainer heeft de tekst zelf geschreven en is geheel op waarheid berust. Omdat Henri op jonge leeftijd binnen vier maanden z’n beide ouders heeft verloren vond hij het de hoogste tijd om een soort ode op te dragen aan z’n vader en moeder.

 

‘Mijn kinderen hebben mijn ouders nooit gekend en wil op deze wijze hun liefde die ik mocht ontvangen niet verloren laten gaan. Het enige wat ik nog heb zijn foto’s en fijne herinneringen. Ik ben beschermd, maar toch in vrijheid opgevoed. Dat is de basis waar je je hele leven lang de vruchten van plukt. Die basis heb ik ook aan mijn kinderen gegeven. Het doet me pijn dat mijn ouders al zo jong moesten gaan en denk nog vaak terug aan mijn kindertijd’, onthult Henri die nog zo graag de woorden ‘Bedankt voor wat jullie voor mij hebben gedaan’ aan hen wilde zeggen.

 

‘Ging de tijd maar niet zo vlug’ is geproduceerd door z’n vaste producer Martin Sterken. Clipregisseur William ten Kate gaf de clip een bijzonder tintje door beelden te schieten bij de voormalige woning van de familie van Velzen aan de Prof. Feldmannweg in Zwolle.     

 

Plug en promotie: HvV Records 06-12543229

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop