RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Henny Thijssen schrijft lied voor 12 jarige Dyon Verwer
26-01-2015 11:03:00

 

Dyon Verwer is helemaal gek van Nederlandstalige muziek en zingt op z’n kamer uren achter elkaar liedjes van z’n favoriete artiesten mee. Bij de familie Verwer komt ook regelmatig de uit Enschede afkomstige zanger Ingo Krikke over de vloer. Hij kwam met het idee om Henny Thijssen te benaderen en zijn mening te vragen over de zangtalenten van de 12 jarige pupil uit Losser. Henny besloot om voor Dyon een nummer te gaan schrijven over zijn droom om zanger te worden. “Logisch dan ook dat de titel “Mijn droom” is geworden”, laat vader René weten.

 

Samen met Henny gingen ze naar de opname studio van Gerto Heupink om het nummer in te zingen. Inmiddels is de single verschenen op het Twentie label. Uiteraard werd er ook een clip bijgemaakt die op zondag 25 januari op nummer 1 in de TV Oranje verzoekparade stond. Voor Dyon, die op basisschool De Windroos in Oldenzaal zit, kon z’n dag niet meer stuk.


Op zaterdag 21 februari vindt de singlepresentatie plaats in de kantine van Euregio-Camping "De Twentse Es", Keppelerdijk 200, te Enschede. Meewerkende artiesten zijn Henny Thijssen, Ingo Krikke en Duo Nooit Gedacht. De aanvang is vanaf 19.30 uur en de entree bedraagt € 5.00 inclusief single. Daarnaast mag het jonge talentje ook nog optreden tijdens het carnavals jeugdgala op vrijdag 30 januari in Losser.

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: