RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Hans van Katwijk brengt nieuwe single inclusief clip in reggae stijl
10-07-2018 17:32:00

 

Hans van Katwijk lanceert weer een nieuwe single inclusief clip in reggae stijl! ‘Hey kleine meid’ is de opvolger van de reeds eerder succesvol uitgebrachte singles ‘The only one’, ‘Kom eens bij mij lieve schat’ en ‘Ach we zijn allemaal op zoek’. 

 

‘Deze single en clip is speciaal voor alle ouders met kinderen en kleinkinderen, opa's, oma's, en een ieder die wat heeft met kleinkinderen zoals ik. Na de clip van mijn mooie en lieve kleinzoon Ravi is het nu de beurt voor mijn mooie kleindochter Jacey. Ook zij verdient het om toegezongen te worden door haar opa die ook alles voor haar over heeft. Ik hoop dat de Clip vele ouders en grootouders een beetje plezier zal brengen zodat ze zich realiseren dat het mooiste op deze wereld je kleinkind is. Geniet ervan’, meent Hans.

 

Hans van Katwijk begint pas met zingen op 20 jarige leeftijd en door de positieve reacties van het publiek besluit hij  mee te doen aan diverse talentenjachten en weet hiermee verschillende grote prijzen te winnen. Hij doet zelfs succesvol mee aan de toenmalige Soundmixshow van Hennie Huisman Hij ontwikkelt zich al snel als allround zanger en weet met name zijn hart en ziel te leggen in het repertoire van de jaren ‘60 en ’70. Hij zingt covers van de grote namen van toen zoals die van Paul Anka, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Cliff Richard, Elvis en vele anderen. Tot op de dag van vandaag maken de songs uit die periode nog altijd een belangrijk deel uit van zijn repertoire. Hedendaagse Engelse en Nederlandse hits passeren de revue tijdens zijn succesvolle optredens.

 

Zijn muzikale carrière raakt al snel in een stroomversnelling en zijn optredens door heel het land worden enorm gewaardeerd. Hans heeft zelfs jarenlang in landen als België, Spanje en Duitsland mogen werken. Inmiddels verzorgt Hans al meer dan 30 jaar honderden optredens, samen met zijn vriend en vaste geluidsman Ed. 

 

Ondanks zijn leeftijd (wat hem niet is aan te zien), is Hans van Katwijk voorlopig nog niet van het podium te slaan. Hij gaat er nog steevast tegenaan en is van plan om de komende periode nog meer singles en videoclips uit te brengen. Dus voor een super avond met muziek naar ieders hart, kun je bijna niet om Hans van Katwijk heen! De release en promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool