RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Hans Steiger komt met 'Zo verliefd'
03-11-2013 21:28:00

 

Op 10 november is het zover, dan presenteert Hans Steiger z'n nieuwe single "Zo Verliefd" bij Café "De Hoek in Haarlem".Opnieuw is gekozen voor het gezellige café gevestigd aan het Julianapark 68. Dit jaar zullen de volgende artiesten hun medewerking verlenen om deze dag tot een onvergetelijke te maken: Kimberly Hennipman, Theresa, Robin Razz, Kees Neerings, Erik van Klinken and last but not least: Stefan Storm. Kom op tijd, want vol=vol. De op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse in en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op op een woonboot in een volksbuurt van Haarlem als zoon van een eigenaar van een steiger bouwonderneming. Na zijn middelbare opleiding stapt hij in het bedrijf van zijn vader. Op 17 jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming. Anno 2012 is hij nog full time werkzaam als directeur en is tevens eigenaar van Stalensteigerbedrijf De Vries & Zn. B.V.

 

Hans startte, als grap, pas op 34 jarige leeftijd met zingen in een van de cafeetjes die Haarlem rijk is. Op dat moment leefde hij nog helemaal niet het idee om hier serieus mee verder te gaan. Korte tijd later werd hij door een collega zanger benaderd om samen met hem een duet in te zingen. Het resultaat hiervan was het gelegenheidsduo One2Much. Zij scoorde in 2007 een bescheiden hit met de single: “(ik heb een) Zundapp”. Na dit avontuur en de vele positieve reacties die hem ten deel vielen, wilde Hans meer. Dit resulteert anno 2012 in singles als “Het gras is altijd groener bij de buren”, “Ojeje, ojaja”, “Het geluk zit in je hart” en “Dans met mij”. De singles zijn inmiddels te horen en te zien op landelijke stations als RADIONL, TV Oranje en Sterren.nl, maar ook op de lokale en regionale (internet) stations worden zijn singles met regelmaat gedraaid. Hans z'n open karakter en zijn enthousiaste en energieke manier van werken onderscheiden hem van veel collega zangers en zijn bepalend voor het succes dat hij heeft zowel als ondernemer in de bouw, als zanger. Zingen is nu nog een "uit de hand gelopen" hobby en combineert nog prima met zijn activiteiten in zijn bedrijf. Maar wat als zijn reputatie hem vooruit snelt en hij landelijk bekendheid gaat genieten. Zal hij dan kiezen voor een carrière in de muziek? Op deze vraag kan of wil hij nog geen antwoord geven. "Het moet vooral leuk blijven" zegt hij dan bescheiden.

 

Begin 2013 besluit Hans samen met Marcel Dool een duet single uit te brengen genaamd “Bijna Weekend”! De inspiratie voor het tot stand komen van deze single ontstond door de alom bekende uitspraak die menigeen doet gedurende de werkweek. Kortom een knaller van een feest nummer die tot op de dag van vandaag nog op de playlists staat van vele grote regionalen en uiteraard TV Oranje en Radio Oranje Nationaal. Hans gaat in april 2013 een samenwerking aan met producer Jeroen Dirksen en hierdoor ontstaat de  vrolijke zomerse meezinger “Ik wil jou” incl. een tijdens de Westendorf Feestweek opgenomen videoclip.  Met de nieuwe single “Zo verliefd” die opnieuw door Jeroen Dirksen is geproduceerd, brengt Hans een ode aan zijn vrouw op wie hij al 20 jaar verliefd is. Hans hoopt met deze positieve, vrolijke single opnieuw door de belangrijkste radiostations opgepikt te worden en menig hitlijst te scoren. Meer info: www.hanssteiger.nl
 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop