RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Guus Meeuwis en Youp van 't Hek in L'Olympia Parijs
12-11-2015 02:36:00

 

Guus Meeuwis en Youp van 't Hek gaan samen twee shows geven in de legendarische L'Olympia in Parijs: Guus et Youp à Paris. Youp zal de avond beginnen met een cabaretvoorstelling, waarna Guus het stokje overneemt met een concert in de geest van de Franse chansonniers. De avondvullende shows zullen plaatsvinden op 26 & 27 maart 2016.

 

Op de avond dat Guus werd gebeld dat hij welkom is in de Olympia en daar op 26 & 27 maart 2016 mag optreden, zat hij toevallig met Youp van 't Hek te eten. Waarop laatstgenoemde direct zei; "Jij gaat daar niet heen zonder mij". En zo zal geschieden. Guus Meeuwis: "Olympia is een magische zaal. Alle grote Franse chansonniers maakten daar furore. Het is één van die plekken op de wereld waar je graag ooit zou willen spelen. Dat we nu die kans krijgen is te gek!

 

Een nieuw muzikaal avontuur en een geweldige uitdaging. Dat Youp en ik dat samen gaan doen is nu al de grootste traktatie van 2016."Youp van 't Hek voegt daaraan toe: "Olympia is er aan toe. Parijs snakt al jaren naar mijn komst en nu is het eindelijk zo ver!" Voor de gelegenheid voorziet Guus enkele van zijn nummers van een Frans tintje. Ook zullen Guus en Youp samen enkele nummers ten gehore brengen. Meer informatie is te vinden op www.guusmeeuwis.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl