RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Greatest Hits album van Jan Keizer en Anny Schilder verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
03-11-2017 12:53:00

 

Acht jaar nadat zij aan hun zo succesvolle come-back als zangduo begonnen, lanceren Jan Keizer en Anny Schilder het album Greatest Hits. Hierop staan hun bekendste songs uit die periode, aangevuld met drie splinternieuwe nummers en een nieuwe versie van de BZN hit Chanson d’Amour. Bij deze compilatie met o.a. Take Me To Ibiza en Afraid To Fall In Love Again, leveren zij een gratis DVD met daarop de clips van alle hits plus een exclusief interview.


Hun optreden met de klassieker Mon Amour tijdens het feestelijke gala rond de 80e verjaardag van Mies Bouwman markeerde de nieuwe start van Jan Keizer en Anny Schilder als duo. Na de legendarische jaren die ze samen bij BZN (1976-1984) beleefden, hadden ze elkaar nauwelijks meer gezien, maar op die bijzondere avond in schouwburg Het Park in Hoorn was de magie van de unieke stemmencombinatie van Jan en Anny weer terug alsof de tijd had stil gestaan.


Intussen hebben ze samen weer zeer vele optredens gedaan in binnen- en buitenland, diverse albums uitgebracht en hebben ze bovendien een moeilijke tijd doorstaan van met name de zware ziekte, die Anny enkele jaren geleden trof.


Jan: “Dat was inderdaad een hele heftige tijd en ook ik kreeg nog te maken met die rotziekte. Dat hoort echter ook bij het leven en we zijn dolgelukkig dat het nu beter gaat en dat we nog zo vaak kunnen doen wat we het allerleukste vinden. Op een podium staan. Daar genieten we met volle teugen van. Altijd weer. Wat is er mooier dan mensen blij te maken met je muziek?” Meer info: www.janenanny.nl

 

Jan en Anny – Greatest Hits –CD+DVD is verkrijgbaar in de TV Oranje Shop.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl