RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Gewoon FM brengt verzamelalbum Rondje Gezellig Volume 1 uit
03-10-2018 19:56:00

 

Ter ere van het 5 jarige bestaan van Gewoon FM is er nu een verzamelalbum Rondje Gezellig Volume 1 met 20 fantastische nummers van onder andere A3aan Drost Melissa Smilda Sam Vanvelthoven Marlous Oosting Dennis Jones Arjan Venemann en Dirk Meeldijk zo maar een aantal grote namen op het eerste verzamelalbum. 

 

Martijn Cornelissen eigenaar van Gewoon FM zegt hierover: Ter ere van het 5 jarige bestaan van het radiostation wilde ik iets gaan doen. Iets bijzonders iets unieks een verzamel CD was altijd al een wens van mij. Ik dacht waarom niet. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ze niet meer uitgedaan en het resultaat mag er zijn.Ik wil alle artiesten bedanken die deel hebben genomen aan dit album zonder hun was het me natuurlijk niet gelukt Mocht je het album willen bestellen of winnen via de Facebookpagina van Gewoon FM dan alvast heel veel luisterplezier.

 

Ben je fan van het radiostation Gewoon FM dan is het echt een aanrader om het album rondje gezellig Volume 1 van Gewoon FM te bestellen via www.gewoonfm.nl. Het album is binnenkort te verkrijgen.

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: