RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Gertjan Wels spreidt z’n vleugels uit
14-04-2018 16:47:00

 

Terwijl Gertjan Wels in bed lag kreeg hij een deuntje niet meer uit z’n hoofd. Hij heeft vervolgens een pen gepakt en schreef supersnel een tekst met als onderwerp liefde. Volgens de zanger geeft iemand die dichtbij je is je vleugels zodat je alles aankunt. Met de demo van die zomerse ritmische nummer ging hij naar Willem Laseroms en Laurens van Wessel die er een vrolijke muzikale invulling aan hebben gegeven. Gertjan denkt nog na of hij er een videoclip bij op zal nemen. Daar is hij nog niet helemaal over uit.


De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, ”Vanavond`,“Deze Ene Nacht”, “Zigana” en ”Ga jij maar weg” , waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Sinds januari 2018 heeft Gertjan zijn eigen café in het centrum van Nijmegen, genaamd ‘NOOIT MEER NAAR HUUS’. Hij treden wekelijks artiesten op en o.a Jeffrey Heesen, John West en Jaman hebben het café reeds bezocht.


‘Het café is elke vrijdag en zaterdag geopend. Het loopt prima en het voelt of ik elke keer een verjaardag heb. Ik vind het leuk om artiesten uit te nodigen en daar wil ik me mee onderscheiden. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Jarenlang heb ik genoten van m’n optredens in het land, maar ik was toch opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het is al geintje begonnen, heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar heb nog geen moment spijt gehad’, onthult Gertjan.

 

Gertjan zal woensdag 18 april tussen 14.00 uur en 15.00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL! 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool