RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Gavin Ketting brengt eigen geschreven single uit
05-12-2017 08:17:00

 

Nadat Gavin zijn debuutsingle cover 'Van jou' in 2016 uitbracht is het een tijdje stil geweest. Gavin heeft een zware periode achter zijn rug met gezondheids problemen. Hij bleek Gavin een ernstige hernia te hebben waardoor hij ongeveer zes maanden aan zijn bed gebonden was. Tijdens diverse ziekenhuisbezoeken bleek Gavin ook een zeer zware vorm van slaapapneu te hebben. De longarts zei dat het lichaam s'nachts nog harder aan het werk was als overdag. Met als gevolg ontzettende futloosheid dag in dag uit. 

 

Dat merkte Gavin al een behoorlijke tijd. Ook vertelde de longarts hem dat er een verdikking op het strottenhoofd te zien was bij de MRI. Dat zorgde ervoor dat alles vrij dicht zat met als gevolg slijmophopingen en vocht in de keel en longen. Door deze problemen was het zingen voor Gavin op dat moment niet meer mogelijk. Hij liet hierdoor zijn passie niet afpakken en besloot al zijn krachten te bundelen en nam plaats achter zijn muziekinstrumenten en componeerde een nieuw muziekstuk.

 

Nadat de muziek klaar was pakte Gavin zijn vertrouwde kladblok en schreef daarop uit zijn hart en gevoel de tekst van 'Jij bent altijd daar'. Gavin heeft in zijn moeilijke periode veel en goed contact onderhouden met de studio waarbij Gavin zit en er werden afspraken gemaakt om de nieuwe werken in te gaan zingen. De opnames hebben twee dagen in beslag genomen. Tijdens de eerste opnamedag was er goed te merken dat Gavin vocht tegen zijn zang. De producer merkte dat e besloot daarom de opnames te stoppen.  Tijdens de tweede opnamedag ging het een stuk beter. Gavin had nog steeds de nodige moeite, maar BvB & DH Producties hoorde Gavin zijn sound weer in zijn stem terugkomen en dit maakte zowel Gavin als de studio blij.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop