RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Frank Swenne helpt Ellen Jannink aan waardige opvolger
08-06-2018 16:24:00

 

Na haar single ‘Jij gelooft in mij’ van vorig jaar oktober was Ellen Jannink op zoek naar een waardige opvolger. Uiteindelijk kwam deze uit onverwachte hoek. Regisseur/cameraman Frank Swenne, die ook de clip heeft gemaakt van ‘Jij gelooft in mij’, had een nummer geschreven en stuurde een ingezongen gitaarlijntje van ‘Overdoen’.  

  

“Ik was al druk bezig met een opvolger voor mijn vorige single ‘Jij gelooft in mij’ toen Frank Swenne mij belde en zei: ik heb denk ik wel wat moois voor jou!”, aldus Ellen Jannink. Swenne, die normaal gesproken de clips maakt, maar daarnaast ook nummers schrijft, stuurde daarop een ingezongen gitaarlijntje en Ellen was direct enthousiast. 

 

Daarna zag de zangeres uit Olst het nummer ‘Overdoen’ uitgroeien tot haar perfecte single. Met het gitaarlijntje zijn Ellen en Frank naar Arjan Venemann en Marcel Fisser gegaan om met z’n allen het nummer verder uit te werken. “Mooi om een nummer zo samen ‘geboren’ te zien worden tot een lekker ‘catchy' zomernummer!”, vertelt Ellen. 

 

De mooie samenwerking heeft nu als resultaat dat er deze week weer een typische Ellen Jannink single uitkomt, genaamd ‘Overdoen’! De single sluit goed aan bij de vorige drie singles. Dezelfde stoere gitaarlijn zit erin en het is wederom een eigen liedje. Meer info: www.ellenjannink.nl

 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com  

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop