RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Filmdebuut Monique Smit en hoofdrol Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch in 'First Kiss' 
02-08-2018 10:18:00

Buddy Vedder - ©Mike van den Toorn - Vajèn van den Bosch - ©Pim Hendriksen

 

Acteur en presentator Buddy Vedder (‘GTST’, ‘Lang Leve de Muziek Show’ en ‘Dance Dance Dance’) heeft zijn eerste hoofdrol te pakken in de bioscoopfilm ‘First Kiss’. Hij speelt de knappe fotograaf Yannick, de love interest van Roos, gespeeld door Vajèn van den Bosch (‘Nieuwe Tijden’, ‘Hart Beat’). Roos is een typisch meisje van haar generatie; ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow. Zangeres en presentatrice Monique Smit maakt haar acteerdebuut op het witte doek als presentatrice van het programma Face Lift. De cast wordt verder uitgebreid met Bastiaan Ragas en Christiaan van der Wal als vaders van Roos en Yannick. Eerder werd bekendgemaakt dat Leontine Borsato, Caroline De Bruijn, Stijn Fransen en vloggers Marije Zuurveld, Jeroen van Holland, Manou Jue Cardoso en Precious Bostelaar in de film spelen. ‘First Kiss’ wordt 28 november door Just Film Distribution uitgebracht in de bioscoop.

 

Buddy: "Te gek dat ik een hoofdrol heb gekregen in deze nieuwe film! Yannick is een tof personage om te spelen, ik ben blij met deze nieuwe uitdaging. En met deze fantastische cast worden de opnames sowieso top oftewel, ik kan niet wachten."

 

Monique: “Ik heb me altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om jezelf op het witte doek te zien. Ik ben ontzettend blij dat ik deze rol heb gekregen in ‘First Kiss’ en zo de kans krijg om dit te ervaren!”

 

Vajèn: "Ik heb heel veel  zin om de rol van Roos te gaan spelen. Het is echt een meisje van deze tijd, ze houdt van make-up en het volgen van vlogs. Voor mij weer iets heel nieuws om te mogen spelen. Het is een super leuke cast, dus ik kan niet wachten om te beginnen met de opnamen!" 


First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan’s dochter, Roos (Vajèn van den Bosch), is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow “Give Roos a Kiss”, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk.

 

De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, hét imponerende cosmeticabedrijf van Jeanette (Caroline De Bruijn) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die haar zinnen heeft gezet op First Kiss. Als Susan een overname weigert, is Jeanette uit op wraak en doet ze er alles aan om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt hiervoor de knappe fotograaf Yannick (Buddy Vedder) in, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…


‘First Kiss’ is geproduceerd door Just Productions en Gates Pictures, die na ‘De Familie Slim’ voor de tweede keer hun krachten bundelen. De regie is in handen van Roy Poortmans (‘De Familie Slim’) en het scenario is geschreven door Dick Bouquet (‘Fashion Chicks’, ‘Verliefd op Ibiza’). De film wordt op 28 november 2018 uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’).

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool