RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Femke Hengeveld treedt met ‘Vuur & Vlam’ in de voetsporen van Helene Fischer
06-03-2018 22:05:00

 

De kans is heel erg groot dat Femke Hengeveld met haar nieuwe single ‘Vuur & Vlam’ boven het maaiveld uitsteekt. De uit Arnhem afkomstige zangeres die in 2016 haar eerste single ‘Ik laat je gaan’ lanceerde, ziet Helene Fischer als haar grote voorbeeld. ‘Tijdens mijn optredens zing ik vaak haar nummer ‘Achterbahn’. Op een gegeven moment ging er over na denken doe dat lied in het Nederlands zou klinken’, onthult Femke.

 

Samen met producer Hans Bedeker, die ook betrokken was bij haar vorige singles, is er vervolgens een Nederlandstalige tekst geschreven.  De opname van het nummer vond eveneens plaats in de studio van Hans Bedeker. ‘ Het is uiteindelijk een logisch gevolg op mijn vorige singles. ‘Helene Fischer is zo geweldig.  Ze is gewoon een superster. Volgens mij ben ik de eerste zangeres die het lied in een Nederlandstalig jasje heeft gestoken. Mijn versie gaat over verliefdheid. Je wordt gek van de liefde in je hoofd en krijgt het gevoel dat je in een achtbaan zit. Ik vind het persoonlijk een retestrak nummer en hoop dat de rest van Nederland dezelfde mening heeft’, aldus Femke.

 

De videoclip is deze keer gemaakt door Pascal Goudkuil in samenwerking met S!NG Music.  ‘Als je de beelden ziet krijg je echt het ’ wauw effect’.  We hebben alles uit de kast getrokken om er een flitsende clip van te maken. Als de reacties net zo lovend zijn als de positieve geluiden die ik van het publiek krijg op de single, ben ik een tevreden zangeres’, glundert Femke.

 


RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool