RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Feestduo Kaaigezellig maakt nieuwe beuk-single; 'Nooit genoeg'
08-11-2017 09:08:00

 

De nieuwe single “Nooit genoeg” (Don’t take me home”) heeft een nog vettere sound die werkelijk waar de speakers uit knalt! Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen en Martin van Hemert) maakte eind vorig jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot” waarmee ze meteen hun vistekaartje af gaven. Halverwege dit jaar brachten ze een opvolger van deze succesplaat uit getiteld; “Pijn in mijn kop (Oe Ah)”. Met deze vette apresski plaat scoorden ze met name in België en in het party circuit een dikke hit!


Met de aankomende feestperiode in het vizier komen ze alweer met hun derde single uit! Samen met producer André Kooiman die ook hun vorige twee singles maakte, hebben ze nu een nog vettere sound gemaakt die werkelijk waar de speakers uit knalt! Hun nieuwe plaat getiteld; “Nooit genoeg” (met als subtitel “Don’t take me home”) is een enorm grote hit in het Engelse dartcircuit. Het tweetal heeft samen met hun producer het nummer een nieuwe tekst en een hele dikke house-beat gegeven, waardoor het nummer een hele nieuwe dimensie heeft gekregen. “Hiermee blazen we het dak er compleet af bij al onze optredens! Wat een vette plaat is dit geworden!” aldus Feestduo Kaaigezellig.


De single “Nooit genoeg” (“Don’t take me home”) is vanaf november 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook zal het nummer te vinden zijn op Youtube via het kanaal van AKMP. Met hun nieuwe single gaat het Feestduo Kaaigezellig weer een stap verder en bewijzen ze echte partybeukers te zijn! Bron: AKMP

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl