RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Feestduo Kaaigezellig maakt carnavalskraker van pretparkmelodie!
10-01-2018 18:49:00

 

Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (Ardin van Veen uit Aalst en Martin van Hemert uit Nederhemert) timmert flink aan de weg. In een jaar tijd zijn ze dankzij hun stevige après-ski nummers inmiddels aardig bekend in het feestcircuit geworden. Met de drie vette party-singles; “Kaaikapot”, “Pijn in mijn kop (Oe Ah)” en “Nooit genoeg” (Don’t take me home) zetten ze het afgelopen jaar in no-time de tent op zijn kop. Speciaal voor de carnaval doken ze weer de studio in met producer André Kooiman waarmee ze vanaf het begin al samenwerken aan de act. Het resultaat is een geweldige feestversie van een liedje bekend van een pretpark met de titel; “Taairipke”.


De geweldig catchy feestbeat met de simpele tekst over een Taairipke (ook wel tyrap genoemd) is een echte carnavalskraker! “De beat is wat meer geschikt gemaakt voor iedereen en uit eigen ervaring weten we dat deze plaat niet meer uit je hoofd gaat. Ideaal voor de carnaval!”, zegt het Feestduo Kaaigezellig over hun nieuwste hit. “Er is overigens ook nog een hele dikke remix van het nummer gemaakt, speciaal voor de après-ski liefhebbers!”


De single “Taairipke” is vanaf januari 2018 in beide versies verkrijgbaar via het label AKMP via alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Met deze carnavalssingle laat het Feestduo Kaaigezellig horen dat ze een vaste waarde aan het worden zijn in het feestcircuit met hun kneiters van meezingers! Bron: AKMP

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: