RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Feestduo Happy Ouwer produceert nieuwe carnavalskraker
12-11-2017 12:17:00

 

Na het succes van hun carnavalskraker 'Feest bij elke scheet' weten de heren van Feestduo Happy Ouwer dit jaar wederom een echte carnavalshit te produceren. Op de 11e van de 11e werd 'Storm in een glas bier' gereleased. Radio 3fm heeft al te kennen gegeven hem op te gaan pakken. Zoals ook de vorige singles werd deze single geschreven door Colin Heikens en Rutger Kanis. Door deze succesvolle samenwerking zijn de vrolijke feestklanken van Feestduo Happy Ouwer direct herkenbaar en gaan meteen de voetjes van de vloer. 

 
Arno en Ewald hebben inmiddels hun sporen in het land verdiend met hun optredens. Wanneer zij het podium betreden kun je er vanuit gaan dat, de polonaise wordt ingezet en de boel op zijn kop gaat.Hun enthousiaste performance, aanstekelijke energie en gezellige feestrepertoire maken dat je je in het feestgedruis wilt storten. De heren van Feestduo Happy Ouwer weten hoe ze een feestje moeten bouwen en nemen iedereen hierin mee.

 
Met deze single gaat je carnavalsbloed kriebelen en kan de polonaise volop ingezet worden met deze nieuwe kneiter. De heren verheugen zich dan ook enorm op de aankomende periode en kunnen niet wachten op de hoogtijdagen van de carnaval. Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen. Meer info: www.happyouwer.com of www.facebook.nl/happyouwerdruten

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool