RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Favoriete patatzaak van Frans Bauer blijkt de beste van Nederland
08-10-2018 10:04:00

 

Als Frans Bauer aan Groningen denkt, dan denkt hij aan de Vlaamse Friet van De Belg Waterloo.  Dan denkt hij niet alleen aan die puntzak friet met een vette dot mayonaise, maar ook aan die heerlijke liefdeskruiden die het geheel compleet maakt. Diverse collega artiesten waaronder René Karst, Harry Slinger, Kevin Paré, Henk Wijngaard, Jan Keizer, Johnny Bolk en Stef Ekkel rijden er graag kilometers voor om.

 

Volgens de website www.vijfbeste.nl is De Belg Waterloo in Groningen de beste patatzaak van Nederland. De Belg Waterloo is een begrip in het noorden van Nederland als het gaat om dagelijks vers gesneden biologische Vlaamse Frites. De productie van de aardappelen gebeurt in eigen beheer. De friet wordt niet alleen ter plaatse vers gesneden, zelfs de 100% plantaardige vetten waar ze in gebakken worden zijn iedere dag vers! Uiteraard worden de Frites altijd gescheiden gebakken van de snacks.

 

Het eindoordeel van de jury over De Belg Waterloo: Een vaste waarde, want vanaf het allereerste begin staan ze in onze lijst. En dat is nog altijd meer dan verdiend! We worden nooit teleurgesteld als we hier een patatje eten. Mede daardoor staan ze dit jaar op nummer 1! Nog altijd is dit de enige ‘mobiele’ friettent in onze test. En absoluut een begrip in de regio.Het gaat natuurlijk allemaal om de patat en die is er heerlijk, in de bekende rood-geel-zwarte zakken. Perfect gebakken, goudbruin en met de lekkerste sauzen. Probeer ook eens de heerlijke kruiden op je patat! Voor openingstijden en andere standplaatsen kun je terecht op de website van De Belg Waterloo.

 

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: