RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Fans van Yosee laaiend enthousiast over nieuwe single Zo mooi als jij
19-10-2018 18:01:00

 

Afgelopen zaterdag 13 oktober reikte niemand minder dan Kees Haak de nieuwe single uit van Yosee, getiteld ‘’Zo mooi als jij’’. In een lekker en gezellig gevulde ‘’Den Beer’’ in Rosmalen was het wederom een zeer succesvolle avond. ‘’Zo mooi als jij’’is een oude hit uit de 90’s van Mark Anthony, ‘’You sang te me’’, maar nu in een lekker aanstekelijk up tempo ritme gemaakt door Kees Tel. Een waardige opvolger van de hit ‘’Jouw ritme’’ die hiervoor goed mee heeft gedraaid in geheel Nederland.

 

De verwachtingen zijn hoog gespannen, de reacties uit het land zijn meer dan positief. Laten we hopen dat dit een klein ‘’doorbraakje’’ voor Yosee gaat worden. Het is inmiddels de 15e single die Yosee uitbrengt. De fans van de uit S 'Hertogenbosch afkomstige zangeres zijn in ieder geval zeer enthousiast. Dat blijkt wel uit de talloze berichtjes die ze via Facebook heeft ontvangen.


Deze single is wederom uitgebracht op DEA Records (Danny Canters). DEA is tevens het boekingskantoor van Yosee. (info@deaprodukties.nl) Yosee heeft inmiddels vele grote podia aangedaan en met de echte grote namen samen op de bühne gestaan. Deze nieuwe single zal deze mooie optredens alleen maar een stevige boost geven. De videoclip draait inmiddels op de clipkanalen zoals Youtube en TV Oranje, en hopelijk ook snel bij Sterren NL, en is uiteraard overal te downloaden en te beluisteren via o.a. Spotify.


Promotie: René Vercruyssen, T 0653 607 409
M Rene8@home.nl / info@yosee.nl

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop