RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Extra kerstconcerten OG3Ne in Kurhaus Scheveningen
10-07-2018 14:15:00

 

Gisteren is de kaartverkoop gestart van de zes concerten OG3NE ‘A Magical Christmas In Concert’. Binnen no-time waren alle beschikbare tickets uitverkocht. Vanwege de enorme animo is besloten op 18 & 19 december twee extra conceren toe te voegen. Zo geeft OG3NE van 18 tot en met 23 december en op beide kerstdagen, 25 en 26 december, maar liefst acht exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. De verkoop voor de extra voorstellingen is direct gestart.OG3NE: “Wat fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen is en dat de verkoop zo snel gaat. Met trots mogen we nu nog 2 extra shows aankondigen op 18 en 19 december. Wij kunnen niet wachten en hopen jullie allemaal te zien om samen een bijzondere kerst te vieren.”


Het Kurhaus wordt voor OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in winterse kerstsfeer omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley en hun eigen live band. Beleef het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’.
 

Speciaal voor OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ zijn er in samenwerking met het Kurhaus een aantal arrangementen samengesteld. Zo is het mogelijk een bezoek aan OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ te combineren met een overnachting in het Kurhaus en/of met een dinerarrangement voor een nóg gezelligere en onvergetelijke kerst. Tickets voor OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl/og3ne of 0900-0088. Fotocredits: William Rutten / PR. Famke Kroese - VUUR & FAM 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop