RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Erik van Klinken verwerkt boodschap van heel veel mannen in nieuwe single ‘Voor Altijd’
17-05-2017 14:06:00

 

De tekst van de nieuwe single ‘Voor Altijd’ van Erik van Klinken zal bij veel vrouwen voor tranende ogen zorgen. Het is volgens Erik een lied met een boodschap. ‘Het nummer is geschreven door Bram Koning en past precies bij mij en bij veel andere mannen. Wij mannen zeggen veel te weinig ‘Ik hou van jou’ tegen onze vrouwen. Om te laten weten dat ik ontzettend veel van mijn vrouw houd, zing ik ‘Voor altijd’ dan ook recht uit m’n hart.


Erik weet als geen ander, dat als je net verkering hebt, je misschien wel 25 keer per dag zegt ‘Ik hou van jou, ik ben zo gek met jou’. Als je 20 jaar bij elkaar bent, zeg je dat niet meer.  Toch wil je je vrouwtje niet missen en houdt nog steeds van haar. De eerste zinnen van het lied raken dan ook gelijk de gevoelige snaar.  ‘We zijn al lang samen, ik ben zo aan jouw gewend en ik zeg niet zo vaak meer  hoe lief en hoe mooi je bent. Maar het komt door de sterren en de maan die schijnt. Oh, m’n liefste ik hou van jou voor altijd’. Prachtige woorden die ik probeer te onthouden en vaker deel met mijn vrouw’, aldus Erik.


Nadat de clip, welke opgenomen is op het strand van Recreatiepark Ermerstrand, online werd gezet op Youtube en Facebook kreeg Erik direct al veel complimenten waaronder ‘heel mooi gezongen, lekker zomers en dat had ik niet van jou verwacht’. ‘De boodschap komt dus wel over…’ meent van Klinken.


Uiteraard verschijnt ‘Voor Altijd’ ook op het in september te verwachten debuutalbum van de zanger uit Emmen. Erik is van mening dat er naast een groot aantal feestnummers ook ruimte moet zijn voor dit vrolijke zomerse lied in de Spaanse sfeer.


Meer info: Erikvanklinken.nl / Erik van Klinken op Facebook
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: Schenau Producties & Artiesten Management
Muziek / Tekst 1: Eric Clapton / A.L. Koning
Muziek / Tekst 2: V. Morrison / A.L. Koning
Productie & Arrangementen: Jeroen Dirksen, Bram Koning
Studio: Music Experience Studios
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Artwork: Maatreclame.nl
RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010
Cd-persing, release-uitvoering, rtv promotie ondersteuning, content management, audio conversie, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Tekst persbericht: ReehuisMedia
 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl