RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Erik Möller druk met promotie van nieuwe single 'In ons hart zijn wij nog jong'
14-11-2017 11:08:00

 

Erik Möller is een artiest in hart en nieren. Deze sympathieke zanger timmert al jaren aan de weg. Als kleine jongen stond hij al op het podium en wist menig publiek blij te maken met zijn liedjes. Of het nou Duitstalig, Engels of Nederlandstalig was maakte niet uit. Het ging hem om het plezier dat hij had in de muziek en dat wist hij door zijn enthousiasme over te brengen op zijn publiek.

 

In 2014 bracht hij het nummer “Allerliefste” uit een Nederlandstalige versie van Movie Star van Harpo. Deze versie was voor Erik een bescheiden hit wat hem wel op de kaart zette van de Nederlands showbiz. Wekelijks treedt hij op in Duitsland. In diverse Hotels en zalen is hij een graag geziene gast. Door zijn eenvoud en betrokkenheid zorgt hij voor interactie met zijn publiek. Als allround artiest past hij zich aan en zorgt hij dat er voor ieder wat wils is.

 

Nu heeft hij het erg druk met de promotie van zijn nieuwe cd single “In ons hart zijn wij nog jong” En dat is niet zomaar en nummer, daar moet je echt voor kunnen zingen. Origineel is het van Semino Rossi een die zijn sporen al jaren heeft verdient in Duitsland. Door Budgetproducties te Apeldoorn is er een nieuw arrangement gemaakt en het lied voorzien van een Nederlandstalige tekst. De reactie van Erik was: “Dit is op mijn lijf geschreven”. Nu volgen er voor Erik veel promotie activiteiten waar hij zich heel erg voor inzet.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl