RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Eerste Nederlandstalige single van Vlaamse zanger Ivann een feit
29-01-2015 10:48:00

 

2015 wordt een nieuwe uitdaging voor de Vlaamse zanger Ivann. Zijn eerste Nederlandstalige single "Ik kan de wereld aan" is een feit. Ivann ontmoette onlangs het Nederlandse componistenduo John Dirme en Pieter van Schooten. Zij schrijven al enkele jaren o.a. voor Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking. "Ik kan de hele wereld aan” toont aan dat hij niet alleen Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is. 

 

Het hoogtepunt was zonder twijfel Ivann’s deelname aan de Vlaamse X-FACTOR in 2005! Met dank aan zijn muzikale meter Liliane Saint Pierre en 11 schitterende liveshows behaalde hij een welverdiende 3 de plaats. In 2006 ontving Ivann van de stad Antwerpen de award voor „Aanstormend talent 2006”. Datzelfde jaar werd hij gevraagd door VTM om de leadzanger te zijn tijdens het schitterende dansprogramma „sterren op de dansvloer". Gedurende 5 seizoenen van "Sterren op de dansvloer" toonde hij aan dat hij alle genres aankon.


Tegenwoordig staat Ivann wekelijks op het podium in Vlaanderen waar hij het publiek entertaint en met zijn all round repertoire mensen kan bekoren. Ook reist hij de wereld rond als guest entertainer op diverse cruises. Royal Caribbean, Holland America line, Carnival cruises & Celebrity Cruises zijn Cruiserederijen die Ivann regelmatig laten overvliegen om hun gasten een geweldige avond te bieden. Al jaren brengt Ivann een all round repertoire dat bestaat uit engelstalige pop,soul, crooner & evergreens. In samenwerking met goede vriend Steve Willaert heeft hij al enkele pareltjes op plaat gezet. Persfoto: www.ivann.be

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool